Niin, opiskelijoiden suusta totuus kuullaan. Ainakin hauskoja kysymyksiä. Viimeviikolla labrassa pakersi paljon ahkeria kurssilaisia. Työssä piti leikata geeliltä pätkä DNA:ta oikealla veitsellä omin käsin ja laittaa se putkeen. Tämä herätti suurta ihmetystä opiskelijoiden keskuudessa: "No mut miten te teette tän niinku oikeesti?" Oi viattoman illuusioiden aikaa! Opiskelija varmasti kuvitteli, että oikeasti meillä on nurkan takana hieno koje joka leikkaa geelin valmiiksi. Vähän niin kuin CSI:ssä. Valitettavasti totuus on toinen: "No ihan just näin me se tehdään".<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Myöhemmin iltapäivällä kuultiin lisää kysymyksiä kun opiskelijat olivat palanneet tauolta sorvin ääreen: "Onks teidän työ oikeesti tällasta?"

Kylläpä molekyylibiologia vaikuttaakin leppoisalta! Ensin tehdään vähän jotain, sitten mennään kahdeksi tunniksi riippumattoon loikoilemaan ja odottelemaan että seuraavan työvaiheen voi aloittaa. Uravalinta ihan nappiin.

 

M-

 

(viime)viikon kompa:

1

11

21

1211

111221

312211

13112221

mikä on seuraavan rivin numerosarja?

 

Viikon biisi: Jukka Poika: Pläski